Lost In Simulation

 
Web lostinsimulation.blogspot.com

Resepsjonen

- Hei, e dokker resepsjonen?
- Ja. Hvordan kan vi stå til assistanse?
- Æ lure på kor årsmøtet i forskerkonferansen holder tel?
- Et øyeblikk så skal vi hjelpe Dem...

Dissekering av iPod

Vi er tilbake med en liten rapport om vårt seneste labforsøk som vi har kalt Dissekering av iPod, Leksjon 1.

Anledningen er/var at Andreas har/hadde en iPod som fungerer, men som beklagelig vis er/var 3G. Guttorm har/hadde en 4G iPod hvor harddisken er lettere dysfunksjonell.

Dermed var veien kort til å slå sammen det beste i fra to verdener, noe billedserien utførlig dokumenterer.


Slapp av! Pasienten var i full narkose.


Fullt kaos - på dette stadiet hadde vi 20 deler og ingen iPods


Andreas frigjør isolasjon fra harddisk B, som senere skal klebres på harddisk A


Slik ser en 3G iPod ut innvendig, før montering


Alt OK. Etter en rask hjernevask vha yoons iPod, var de to kameratene tilbake i sine respektive jeg.

Leksjonens beste sitat kom i fra jonhildo: "Her ser det ut som om det har røket på et par garantier i løpet av de siste femten minuttene."

Dagens sitat

If everything else fails, you can always simulate.

Live fra Horgans

Team citi er live fra Horgans i Oslo. Fyldig reportasje kommer senere...

På foredrag med Ultveit-Moe

Her kommer en live reportasje direkte inne i fra foredraget med leder av NHO, Jens Ultveit-Moe. Takket være null sikkerhet i PWC's nettverk, har vi full tilgang til internett-lemuren. Vi kommer tilbake med en podcast fra foredraget. Lytt til din lokale blogg!

Vi merker oss med skuffelse at Bindeleddet har unnlatt å ta med kamera og dermed ikke er i stand til å forevige denne historiske begivenhetet, slik man hadde for vane å gjøre tidligere. Shame on you!

Enkelte holder seg hjemme

Etter å ha leste flere flotte reisebeskrivelser i fra Team Citibanks svar på Onkel Reisende Mack, føler den andre halvdelen av teamet seg forpliktet til å poste et lite innlegg som tegn på at også han beveger seg over Nidelven ved ujevne mellomrom.

For en tid tilbake tilbrakte jeg en helg ute i Guds frie natur, nærmere bestemt Haugastøl, i den anlending at jeg skulle lære en samling Bærumskids noen triks om hvordan man overlever på vinterfjellet. Dette er del av et prosjekt sponset av Bærum kommune, hvor målet er å gi Bærumskidsa et innblikk i alternative fritidsaktiviteter. For noen er dette første besøk i grisegrendte strøk. Det overordnede målet er å forberede kidsa på et liv utenfor Bærum, slik at overgangen ikke blir så stor dersom man en gang må krysse kommunegrensen for godt. Andre aktiviteter som gjennomføres er "Råning på Notodden" og "Harry-tur til Sverige".

Jeg deltok selv på dette opplegget for 12 år siden, da det ble gjennomført for første gang som et pilotprosjekt. Resultatet må kunne sies å ha vært relativt vellykket, men det er det vel strengt tatt ikke opp til meg å bedømme.

Som bildet under indikerer, preges opphold i snøhule av en blanding av skepsis og optimisme.

Støtt oss i vår kamp mot egen fattigdom, klikk på annonsene!

Som de fattige studentene vi faktisk er, har vi innsett nødvendigheten av å skaffe ekstrainntekt gjennom litt reklamesalg på bloggen. Vi lider av lav arbeidsmoral og mangel på eget kontor. I tillegg har vi opparbeidet oss et studielån på snart en halv million kroner - hver.

Vi håper at våre faste lesere kan vise et lite snev av empati ift vår livssituasjon og derfor støtter vår kamp mot egen fattigdom. Derfor: Klikk på annonsene og oppdag nye og spennende tjenester på internett. Jo mer du klikker, jo mer motiverer du oss til å poste nye og interessante oppdateringer her på bloggen.

Dagens sitat

It's not the choice of Java itself that kills a company - its the
incompetence that comes with it.